​Klinisk tandtekniker i Holbæk

​Tidsbestilling

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag​

9:00 - 14:00

9:00 - 14:00

9:00 - 14:00

9:00 - 14:00

9:00 - 14:00​

​Konsultation efter aftale

Ring og bestil tid på

telefon 59 43 44 11

Om klinikken

​Et besøg hos klinisk tandtekniker Pia Schandorff skal være en god og behagelig oplevelse – hver gang. Der er mange mennesker, der er utrygge ved at gå til tandlæge, og det kan derfor være et stort problem for dem. Jeg sørger for at tage god hånd om dig og sørger altid for, at der vil være en god dialog mellem dig og mig. Du kan desuden være helt sikker på, at undersøgelsen vil komme til at foregå i netop det tempo, du som patient ønsker. Dette er med til at give en god tryghed og skabe ro i forbindelse med tandlægebesøget.

​Stor erfaring som klinisk tandtekniker

​Et besøg hos mig skal altid være en god oplevelse, og jeg sørger derfor også altid at sikre, at du som patient får en god oplevelse og ikke mindst et godt resultat, der lever op til de ønsker og behov, som du måtte have. Som klinisk tandtekniker besidder jeg stor erfaring indenfor mit fag og jeg er dermed i stand til at give dig et godt og ønskværdigt resultat.

Skal du bruge en klinisk tandtekniker i Holbæk, Odsherred og omegn, er jeg det helt rette valg for dig.

​Kontakt mig i dag

​Vil du gerne i kontakt med klinisk tandtekniker Pia Schandorff, vil der være rig mulighed for, at dette kan lade sig gøre. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring det arbejde, jeg udfører.
​Ønsker du at bestille en tid kan jeg kontaktes på telefon 59 43 44 11.

Jeg ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig

Firmainformation

Klinisk Tandtekniker Pia Schandorff

Cvr-nr.: 27541003

Her ligger vi​

Blegstræde 9 (stuen)
4300 Holbæk

​Vi er medlem af